Trgovina je zaprta. Ponovno jo odpremo jeseni 2024.
Košarica
0,00 
Pravilnik o piškotkih

O POLITIKI PIŠKOTKOV

Ta politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo, ter kako nadzorovati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, si oglejte našo Politiko zasebnosti.

Svoje soglasje lahko kadarkoli spremenite ali umaknete iz Izjave o piškotkih na naši spletni strani. Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate, in kako obdelujemo osebne podatke, lahko izveste v naši Politiki zasebnosti. Vaše soglasje velja za naslednje domene: biopomarancka.si [soglasje_uporabnika]

KAJ SO PIŠKOTKI? Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih kosov informacij. Shranijo se na vaši napravi, ko se spletna stran naloži v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletna stran deluje pravilno, jo varujejo, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in nam omogočajo razumevanje, kako spletna stran deluje ter analizo tega, kaj deluje in kje je potrebno izboljšanje.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE? Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran uporablja piškotke prve in tretje strani za več namenov. Piškotki prve strani so večinoma potrebni, da spletna stran deluje pravilno, in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretje strani, ki se uporabljajo na naši spletni strani, so predvsem za razumevanje, kako spletna stran deluje, kako interaktivno se uporabljate s spletno stranjo, varovanje naših storitev, prikazovanje oglasov, ki so pomembni za vas, in na splošno za zagotavljanje boljše in izboljšane uporabniške izkušnje ter pomoč pri hitrejšem interakciji s spletno stranjo v prihodnosti.

KAKŠNE VRSTE PIŠKOTKOV UPORABLJAMO?

Osnovni: Nekateri piškotki so nujni, da lahko uporabite vse funkcije naše spletne strani. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečujejo morebitne varnostne grožnje. Ne zbirajo ali shranjujejo osebnih informacij. Na primer, ti piškotki vam omogočajo prijavo v svoj račun, dodajanje izdelkov v košarico in varno zaključevanje nakupa.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot je število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Te podatke nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletna stran deluje in kje je potrebno izboljšanje.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo, tako da so pomembni za vas. Ti piškotki nam tudi pomagajo spremljati učinkovitost teh oglaševalskih kampanj. Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko uporabljajo tudi ponudniki oglasov tretjih oseb, da vam prikažejo oglase tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo določenim neobveznim funkcionalnostim naše spletne strani. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali deljenje vsebine spletne strani na družabnih omrežjih.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in brskalne preference, kot so jezikovne preference, da imate boljšo in učinkovito izkušnjo pri prihodnjih obiskih na spletu. [piškotek_pregled stolpci=”piškotek,opis” naslov=”Spodaj je naveden seznam piškotkov, ki se uporabljajo na naši spletni strani.”]

KAKO LAHKO NADZORUJEM NASTAVITVE PIŠKOTKOV?

Če se odločite, da boste pozneje med brskanjem spremenili svoje preference, lahko kliknete na zavihek “Upravljaj soglasje” na zaslonu. To vam bo omogočilo ponovno prikazovanje obvestila o soglasju in vam omogočilo spremembo vaših preferenc ali popolno umik vašega soglasja.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj
Bio pomarančka