Trgovina bo odprta do 11.12.2023 do 12.00. Dostava bo med 18. in 22.12.2023.
Košarica
0,00 
Pravilnik o piškotkih

O tej politiki piškotkov

Ta politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Preberite to politiko, da boste razumeli, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za nadaljnje informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.

Svojo privolitev lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.
V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke.
Vaše soglasje velja za naslednje domene: biopomarancka.si
[user_consent_state]

KAJ SO PIŠKOTKI?
Piškotki tako majhne besedilne datoteke uporabljajo za shranjevanje majhnih podatkov. Piškotki se shranijo v vaše izdelke, ki jih je spletno mesto naložilo v vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, skrbi, da je spletno mesto varnejše, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razumemo, kako deluje hitro mesto, ter analiziramo, kaj deluje in kje je treba izboljšati.
KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran za več namenov uporablja piškotke lastnih in tujih piškotkov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih straneh, se uporabljajo predvsem za razumevanje, kako deluje spletno mesto, kako komunicirate z našim spletnim mestom, za varovanje naših storitev, zagotavljanje oglasov, ki so za vas pomembni, in vse skupaj za boljše in boljše uporabniško izkušnjo in vam pomaga pospešiti prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

KATERE VRSTE PIŠKOTKOV UPORABLJAMO?

Bistveno: Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in varno dodajanje izdelkov v košarico ter plačilo.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kjer jo je treba izboljšati.

Trženje: Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikazujemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij.
Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali skupno rabo vsebine na spletnem mestu na platformah socialnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.
[cookie_audit columns = “piškotek, opis” heading = “Spodnji seznam podrobno opisuje piškotke, uporabljene na naši spletni strani.”]

KAKO LAHKO NADZORAM ​​PREDNOSTI PIŠKOTKOV?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj
Bio pomarančka