Trgovina je zaprta. Ponovno jo odpremo jeseni 2024.
Košarica
0,00 

Vedno sveže
Dobrodošli v
Spletno trgovino BIO POMARANČKA
Dobrodošli v Bio pomarančko. Naši izdelki so sveže nabrani iz dreves in dostavljeni direktno k vam domov.
Naši proizodi
Prijazna
Bio Trgovina
01
Vedno sveže
Sadeži dozorijo na drevesu, pod sončnimi žarki, ki jim dajejo sladkobo in vetrom, ki jim daje značilno oranžno barvo. V nekaj dneh so nabrani in pripeljani direktno v vaš kraj.
Uporabite lahko tudi lupino!
02
Skrbimo za vaše zdravje
Pomarančni sok deluje tako pri zdravih kot pri bolnih ljudeh poživljajoče. Zjutraj za zajtrk je zelo zdravilen. Ureja veliko telesnih funkcij in zdravilno deluje na celo telo.
03
Sestava pomaranče
Pomaranča je zelo zdrava. Vsebuje kar 90 odstotkov vode, odstotek beljakovin, 11 odstotkov ogljikovih hidratov, nekaj maščob, kalcij, fosfor, kalij, magnezij, natrij, železo, baker, cink, vitamin C, B, P in karoten. Pomarančna lupina vsebuje eterično olje s citralom, citronelalom in d-limonenom.
04
Eko proizvodi
Ekološka živila so celovita, saj so pridelana in predelana na naraven način, brez uporabe pesticidov, konzervansov, umetnih arom, barvil in gensko spremenjenih organizmov. So veliko bolj zdrava in polnejšega okusa kot konvencionalna.
brezplačna dostava
za vse proizovde
Pomoč strankam
Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 08 h-18 h
varna plačila
Potrjeno
država Italija
Najboljše storitve
Razlike med pomarančami
Vse pomaranče so sorte Washington Navel in so ene izmed najboljših pomaranč na svetu. Znane so po debelejši, aromatizirani lupini in zelo sladkem in sočnem mesu. Lupina je užitna!
BIO POMARANČE 2. RAZRED, manjše velikosti
Velikost 7-10

Primerne za stiskanje soka.

BIO POMARANČE 1. RAZRED,srednje velikosti
Velikost 4-6

Namizne pomaranče, primerne za jesti.

BIO POMARANČE FIORONI EXTRA RAZRED,največje velikosti
Velikost 1-3

Pomaranče največjega kalibra.

Naročite
Naše proizvode

MANDLJEVA KREMA 200g

10,50 

Sestavine: sladkor, rastlinska olja in maščobe, mandlji 25%, posneto mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator, sojin lecitin, arome (vanilina aroma)

BIO POMARANČNA MARMELADA 250g

8,00 

Sestavine: Bio pomaranče, ekološki grozdni sok, želirno sredstvo (pektin). Pridobijo se z obrtnim proizvodnim postopkom, da se ohranijo vse organoleptične lastnosti izdelka.

BIO MANDLJI 1 kg

25,00 

(Izvor: Italija) Sicilijanski mandlji sorte Tuono so s kakovostnega vidika najbolj cenjeni na trgu. Plod je koščica, prekrita z dlakavo zeleno lupino, ki se najprej posuši in nato odlepi. Jedro pa ostane. Lastnosti so dobro znane: mehčalne, protivnetne in osvežilne, zahvaljujoč visoki vsebnosti aktivnih sestavin, kot so beljakovine, maščobe, sladkorji, mineralne soli, vitamini, ki dajejo energijo in prehranske vrline.

BIO LIMONE 2,5 kg

9,00 

(kategorija: 1 – Izvor: Italija – Sicilija) Limonina Citrus limon je sadno drevo, ki spada v rod Citrus in iz družine Rutaceae. Plod je na zunanji strani rumen, okrogle do ovalne oblike, na vrhu je pogosto izbočen, na drugem koncu pa usmerjen. Lupina je lahko zelo groba, da se gladi. Najpogosteje uporabljen del sadja je sok, ki predstavlja do 50% njegove teže.

BIO POMARANČE 2. RAZRED 16-17 kg

32,00 

(Velikost 7-10 – 2. razred – Izvor: Italija – Sicilija). Pomaranče Washington Navel so srednje velike pomaranče, ki so idealne za pripravo soka. Obdobje nabiranja traja od druge dekade novembra do marca.

BIO POMARANČE 1. RAZRED 10-11 kg

25,00 
(Based on 3 reviews)

Kaliber 4-6 – 1. razred, izvor: Italija – Sicilija. Pomaranče so srednje velike ter idealne za postavitev na mizo. Obdobje pobiranja pomaranč je od druge dekade novembra pa do marca.

BIO POMARANČE 1. RAZRED 16-17 kg

35,00 

(kaliber 4-6 – 1. razred- Izvor: Italija – Sicilija). Pomaranče so srednje velike ter idealne za postavitev na mizo. Obdobje pobiranja pomaranč je od druge dekade novembra pa do marca.)

Naročite tudi
Marmelade ,Kreme ,Pesto, Mandeljne, Oljčno olje...

PISTACIJIN PESTO 160g

11,50 

Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 51%, pistacije 49%, sol in poper.

PISTACIJINA KREMA 200g

11,00 

Sestavine: sladkor, rastlinska olja in maščobe, pistacija 25%, posneto mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator, sojin lecitin, naravno barvilo (E141ii), arome (vanilina aroma)

MANDLJEVA KREMA 200g

10,50 

Sestavine: sladkor, rastlinska olja in maščobe, mandlji 25%, posneto mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator, sojin lecitin, arome (vanilina aroma)

BIO LIMONINA MARMELADA 250g

8,00 

Sestavine: organske limone, ekološki grozdni sok, želirno sredstvo (pektin). Pridobijo se z obrtnim proizvodnim postopkom, da se ohranijo vse organoleptične lastnosti izdelka

BIO MANDARININA MARMELADA 250g

8,00 

Sestavine: BIO mandarine, ekološki grozdni sok, želirno sredstvo (pektin). Pridobijo se z obrtnim proizvodnim postopkom, da se ohranijo vse organoleptične lastnosti izdelka.

Zakaj izbrati
Bio pomarančko?
Zakaj izbrati nas?
Ker se zavedamo, da dober in dolgoročen odnos pomeni predvsem zaupanje v kvaliteto, strokovnost in odzivnost. Prav tako pa je v okviru poslovnega sodelovanja pomembna tudi ustrezna razpoložljivost, prilagodljivost in obojestranska dobrobit, kar si pri Bio pomarančki tudi prizadevamo.
Kako je z dostavo?
Dostava je brezplačna in v naprej določena s točno določeno lokacijo in uro na različnih krajih po Sloveniji. V kolikor ni vašega kraja na seznamu in bi želeli, da pridemo tudi v vaš kraj, nam pošljite mail.
Koliko so kvalitetni naši proizvodi?
Vsi sadeži in izdelki imajo ustrezne ekološke certifikate, kar pomeni, da jih lahko zaužijete v celoti. Citrusi do konca dozorijo na drevesu, kjer jih konec tedna potrgajo, med vikendom naložijo na prevozno sredstvo ter v začetku tedna so lahko že pri vas doma. Dobesedno iz drevesa na vašo mizo v le nekaj dnevih!
Kako jih lahko vse uporabite?
Pri Bio pomarančah ničesar ne zavržemo! Poleg tega, da so najboljše, če jih pojemo, lahko iz njih iztisnemo tudi sok ali naredimo marmelado. Pri nas doma delamo pomarančno, limonino, ter mešano z mandarini (brez koščic). Iz lupine lahko tudi: - posušimo, zmeljemo in dodamo k sladkorju in tako dobimo domač pomarančni sladkor - po enakem postopku naredimo limonin sladkor - olupke zrežemo na majhne kockice, dodamo sladkor, vodo in pokuhamo, ohlajene povaljamo v sladkorju in zapremo v steklene kozarčke, če prej ne pojemo 😉 - narežemo pomarančo na polovico in tam, kjer ima spodaj "muho" jo izdolbemo, napolnimo s kakšnim starim oljem, dodamo kapljico naravnega eteričnega olja in dobimo naravno dišečo svečko Če vas zanima delavnica o Bio pomarančah, kjer se vsega tega tudi naučimo, nas kontaktirajte.
Vas zanima še kaj?
Stopite v stik z nami. Veseli smo vsakega vprašanja in sodelovanja.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj
Bio pomarančka