Spoštovani! Do oktobra 2023 bo naša trgovina zaprta. Hvala za razumevanje!
Košarica
0,00 
Pogoji in pravila nagradne igre za Facebook

Pogoji in pravila nagradne igre za Facebook

 

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre “Vitaminska nagradna igra” je Bio Pomarančka, spletna trgovina s sadjem in zelenjavo, Dolinska cesta 1d, 6000 Koper (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 01.03.2023 pa do vključno 08.03.2023 na družabnem omrežju Facebook na naslovu: https://bit.ly/3lOlAIJ . Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki bodo všečkali našo stran in objavo, jo delili, v komentar pa označili vsaj enega prijatelja.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Všečkajte in delite objavo (javno, na svojem zidu),  všečkajte našo stran Bio Pomarančka in označite vsaj enega prijatelja, ki mu želite poslati vitamine.Tako boste izpolnili pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Dne, 08.03.2023 se nagradna igra konča in bomo izbrali naključnega izžrebanca. Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime oz. Facebook profil s katerim so sodelovali v nagradni igri na Facebook strani.

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani https://bit.ly/3lOlAIJ . Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajenca v roku treh (3) dni po razglasitvi v zasebno sporočilo prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime, ime in priimek, telefonsko številko in mesto prevzemnega dostavnega mesta iz seznama na spletnem naslovu: https://biopomarancka.si/dostava/ . Posredovanje vseh teh podatkov v zasebno sporočilo na Facebook je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrade: Organizator bo podelil en zaboj po 10/11 kg bio pomaranč sorte Washington navel iz spletne trgovine www.biopomarancka.si, ki jo bo nagrajenec prevzel osebno na predhodno izbranem dostavnem mestu iz slednjega seznama na spletnem mestu: https://biopomarancka.si/dostava/ .

5. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v zasebnem sporočilu na Facebook strani Bio pomarančke, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

6. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na https://biopomarancka.si/pravila-pogoji-v-sodelovanjuv-nagradnih-igrah/. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani, vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

7. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bo nagrajenci posredoval, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije.

Pogoje in pravila nagradne igre sestavila:

Mojca Jakomin s.p.

Bio pomarančka, spletna trgovina s sadjem in zelenjavo

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Bio pomarančka